Bloemen online bestellen:

Bloemen bestellen & bloemen bezorgen, Fleurop Interflora bloemisten doen het goed!

Bestel bloemen vóór 12.00 uur, dan bezorgt 1 van de 1250 Fleurop kwaliteitsbloemisten vandaag nog. Bloemen met een boodschap laat je overal in Nederland persoonlijk overhandigen via Fleurop! Op elk Fleurop boeket heb je 7 dagen vaasgarantie.

Via de site kunt u makkelijk uw bestelling doorgeven, het tekst kaartje of de tekst voor bedrukt lint kunt u  in de laatste stap voor de  online betaling doen.

 

   


 

Prophyta in balans te Scheemda begeleid sinds anderhalf jaar met succes mensen in het afvallen.

Jolanda Mulder, eigenaresse van deze praktijk is er daarmee in geslaagd om al tientallen mensen met overgewicht problemen te helpen.

Ik doe dit doormiddel van een uitgebalanceerd proteïnedieet , dit is een van de gezondste manieren van afvallen. Het staat erom bekend dat je gemiddeld 2 – 4 kilo per week kunt afvallen op een gezonde en verantwoorde wijze. Vele van mijn cliënten zijn begonnen na overleg met de huisarts. Deze cliënten hebben door hun overgewicht last van kortademigheid bij inspanningen, vermoeidheid en vaak last van hoge bloeddruk. In de ergere gevallen is er al sprake van hart problemen en diabetes. Mijn zwaarste cliënt is onder begeleiding van de huisarts en cardioloog gestart op 12 maart met een gewicht van 163 kilo en is nu 106 kilo dat is in 9 maanden 57 kilo minder. Daarnaast zijn de medicijnen die hij gebruikte 70- 80 procent verminderd. “Mijn leven is opnieuw begonnen “

Maar natuurlijk krijg ik ook veel mensen die een paar kilo kwijt willen. Hier merk ik vaak op dat ze ook al van alles hebben geprobeerd en dat ze toch blijven hangen in een soort jojo effect. Het is daarom ook van belang dat je levensstijl mee veranderd, ik maak mijn cliënten dan ook bewust over hun voeding en leg ze uit wat te doen voor een gezonde nieuwe leefstijl. Mijn dieet heeft een unieke samenstelling ten opzichte van andere proteïne diëten het is voorzien van veel extra vitamines, dit is van essentieel belang.