Ziekenhuis van Scheemda bloemen laten bezorgen?

De Fleurop bloemist in Scheemda levert gegarandeerd met 7 dagen vaas garantie. Makkelijk online te bestellen.

Ziekenhuis Scheemda: Ligt er een familielid, collega, kennis of vriend in het OZG ziekhuis te Scheemda en wilt u graag bloemen laten bezorgen?

Bestel dan via onze online winkel en rekenen veilig af met I-Deal.

Heeft u moeite met online aankopen? Dan kunt u ons ook bellen, dan nemen wij de bestelling telefonisch aan.

Wij bezorgen bloemen in het OZG (Ommelander Ziekenhuis  Groningen) te Scheemda met Fleurop garantie. Bekend als ziekenhuis Scheemda.

Een tip: het is praktisch voor het ziekenhuis als u een keuze maakt voor bloemen met een ondergrond of vaas.

Wel is het heel belangrijk om zoveel mogelijk gegevens van de patiënt bij uw bestelling door te geven. De (meisjes) naam van de patiënt, afdeling en kamernummer.

Indien de bloemen bestemd zijn voor een medewerker van het ziekenhuis, vermeld dit duidelijk bij de bestelling.

OZG ziekenhuis Scheemda

Intensive care?

Ziekenhuizen staan geen bloemen toe op de intensive care units. Wil je zeker weten of dat in jou geval ook toegestaan is neem dan contact op met het ziekenhuis.

Vazen

In de meeste ziekenhuizen is een gebrek aan vazen, dus wil je eventueel een mooi boeket laten bezorgen dan is het aan te raden ook een vaas te bestellen.

Intensive care of cardiologie?

Ziekenhuizen staan geen bloemen toe op de intensive care units en cardiologie. Wil je zeker weten of dat in jou geval ook toegestaan is neem dan contact op met het ziekenhuis.

Vazen

In de meeste ziekenhuizen is een gebrek aan vazen, dus wil je eventueel een mooi boeket laten bezorgen dan is het aan te raden ook een vaas te bestellen.

Bloemen bestellen & bloemen bezorgen, Fleurop Interflora bloemisten doen het goed!

Bestel bloemen vóór 12.00 uur, dan bezorgt 1 van de 1250 Fleurop kwaliteitsbloemisten vandaag nog. Bloemen met een boodschap laat je overal in Nederland persoonlijk overhandigen via Fleurop! Op elk Fleurop boeket heb je 7 dagen vaasgarantie.

Via de site kunt u makkelijk uw bestelling doorgeven, het tekst kaartje of de tekst voor bedrukt lint kunt u  in de laatste stap voor de  online betaling doen.

Direct contact:

Prophyta Scheemda

0597 593339