Rouwbloemen

Bloemen horen bij allerlei bijzondere momenten in het leven, ook bij de dood. Zo zijn bloemen voor een begrafenis een uiting van liefde voor de overledene en bieden troost aan de nabestaanden. Het zijn hoopvolle tekens van liefde, medeleven en deelneming.

In onze rouwshop vind uw een prachtige collectie die geleverd kan worden.  Ze worden met zorg samengesteld, zodat u een mooie, persoonlijke laatste groet kunt geven. U vindt in onze webwinkel rouwstukken met onder andere rozen, gerbera’s, lelies en orchideeën.

Naast blijde momenten, zijn bloemen ook op hun plaats tijdens verdrietige perioden in het leven. U kiest passend bloemwerk voor het afscheid van een dierbare. U kunt kiezen uit uiteenlopende rouwarrangementen en rouw-/sympathieboeketten.

 

Bloemlijn.nl geeft u de mogelijkheid om direct online bloemen te bestellen bij de Fleurop bloemist!

Bloemlijn streeft naar eenvoud en gemak maar ook naar hoge kwaliteit. Fleurop stelt bepaalde kwaliteitseisen aan haar bloemisten, en daar profiteert u van.

Eenvoudig en veilig online betalen met I-deal.
Bloemen bestellen en bloemen bezorgen overal in Nederland en in meer dan 135 landen wereldwijd. Bij al onze boeketten krijgt u 7 dagen vaasgarantie.


Bloembinderij Prophyta

Diepswal 7
9679 AM SCHEEMDA
0597-593339