Bruidsboeket van de Fleurop bloemist

Ook voor een bruidsboeket kun je bij ons  terecht. Zo geven wij advies over kleuren, samenstelling en vorm van het trouwboeket. Er zijn tegenwoordig namelijk nog veel meer manieren dat het traditionele boeket!

Naast advies bij het bruidsboeket, helpen wij  jullie ook graag verder met bijpassende bloemen voor de aankleding van de trouwlocatie en de corsages. Zo zijn jullie ervan verzekerd dat alle bloemen voor jullie bruiloft prachtig bij elkaar passen.

Bruidsboeketten worden na een persoonlijk gesprek samengesteld. Het is dan ook niet mogelijk deze via de webshop te bestellen. Maak daarom een afspraak bij ons in de winkel, wij nemen alle tijd om dit goed te regelen.

Inspiratie bruidsboeketten

Om het bruidsboeket op tijd voor de bruiloft klaar te hebben, raden we aan het boeket 6 weken voor de trouwdatum te bestellen. Oriënteer je daarom op tijd!

De mogelijkheden voor het samenstellen van een bruidsboeket zijn eindeloos.  Naast het traditionele boeket zijn er boeketten die om de pols afhangen, kleine boeketten die als armband of zelfs als ketting worden gedragen. Daarbij is er het strak gebonden, bolvormige boeket, maar ook een boeket in de vorm van een waterval.


Bloembinderij Prophyta

Diepswal 7
9679 AM SCHEEMDA
0597-593339